Verzending & retourneren

 

Verzendkosten

 

Bestelwaarde boven €40 : Gratis
Bestelwaarde onder €40:  €5,95 euro 


Alle aanbiedingen van Oh My-Supply zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Prijzen zijn onder voorbehoud van fouten op de website. Alle prijzen zijn inclusief BTW (omzetbelasting) en exclusief verzendkosten.

 

Levertijden/Verzending

In de meeste gevallen verzenden we uw bestelling op werkdagen binnen 24 uur na betaling, mits het product op voorraad is dit lukt ons helaas niet altijd. De verzending kan enige vertraging oplopen in verband met feestdagen of problemen met de bereikbaarheid. Let op: verzendingen worden alleen op doordeweekse dagen verstuurd en geleverd, niet in het weekend. 

Normale levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen. 
 

Levering

Uw bestelling wordt bezorgd door onze eigen vervoerder. 


Niet thuis?

Bent u niet thuis wanneer uw bestelling geleverd wordt? Dan wordt deze in de meeste gevallen daarna nog éénmaal aangeboden. Daarna wordt uw bestelling naar een depot van de leverancier.


Retourneren van gekochte artikelen

Heeft u spijt van uw aankoop? Geen probleem, want bij OhMy-Supply staan garantie en service hoog op het lijstje! U kunt uw aankoop binnen 14 dagen retourneren aan ons in de onbeschadigde verpakking. U ontvangt dan uw geld terug inclusief de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor u zelf. Gebruik contact in het geval u producten wilt retourneren.


Koopovereenkomst:

Kopen bij Oh My-Supply.be doet u veilig via Internetbankieren bij uw bank. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de koper is de koopovereenkomst tussen Oh My-Supply.be en de koper tot stand gekomen. Oh My-Supply.be behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere koper.


Gegevensbeheer


Het voorgaande vormt een verkorte versie van onze Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn. U kunt hier onze algemene voorwaarden en privacy beheer policy vinden.